WINTER EN VOORJAARSCOLLECTIE SHOPPERBAGS 2018

                                                                         Shopperbag in stevige linnen/katoen met paisley dessin , gevoerd met sterk  wijnrood linnen , voorzien van twee flessenhouders en een lusje voor een bag in bag . [evt los te leveren]  , sluiting dmv klittenband .                      Een opgestikte diepe zak bedrukt met een transferprint naar een origineel schilderij van Helma Roosenthaler .          35,-    zonder bag in bag .

———————————————————–

Ongevoerde stevige shopper met bag in bag , binnenkant geplastificeerd,      met opgestikte canvas voorzak waarop een transferprint naar een origineel schilderij door  Helma Roosenthaler       35,-

Ongevoerd stevig waterdicht sporttasje voorzien van binnenzak met ritssluiting , hengsel opzij .   Opgestikte canvas voorzak waarop een transferprint naar een origineel schilderij door Helma Roosenthaler   29,- e

———————————————————–

 

Shopper in mandmodel   , jeans voering en bodem , sluiting dmv klittenband en lusje voor bag in bag .  Opgestikte canvas voorzak waarop een transferprint naar een origineel schilderij door  Helma Roosenthaler .    45,-

Shopper model emmertje ;  jeans bodem en voering , sluiting dmv klittenband en lusje voor bag in bag .  Opgestikte canvas voorzak bedrukt met transferprint naar een origineel schilderij door Helma Roosenthaler       39,-

———————————————————–

 

                                                                                         Ongevoerde jute stokbroodtas met extra lus om op te hangen in de keuken.    Canvas bodem en dito opgestikte zak waarop een transferprint naar een   origineel schilderij van Helma Roosenthaler       17,50  e

———————————————————

 

 

Shopper in mandmodel , linnenstructuur , canvas bodem en stevige paisley voering . Lusje voor bag in bag .  Opgestikte canvas voorzak met transferprint naar een origineel schilderij door Helma Roosenthaler    49,-

Shopperbag model emmertje in beige linnenstructuur met canvas bodem en stevige paisley voering , lusje voor bag in bag en sluiting dmv klittenband. Opgestikte canvas voorzak bedrukt met transferprint naar een origineel schilderij door Helma Roosenthaler     45,-

————————————————————-

 

                                                                                              Shopperbag model emmertje in grege of grijze stevige linnenstructuur met zacht velours aspect. Schotse ruit voering , canvas bodem en dito opgestikte zak waarop een transferprint naar een origineel schilderij door Helma Roosenthaler . Lusje voor bag in bag en sluiting dmv klittenband .    45,-

———————————————————–

                   Canvas Strandshopper met ecru canvas bodem , gevoerd  met lusje voor bag in bag.                Opgestikte canvas voorzak waarop een transferprint naar een origineel schilderij door Helma Roosenthaler      49,-   of    55,- met bag in bag

 

Diepe canvas badtas met dito bodem  , geheel gevoerd met waterafstotend materiaal , bag in bag en opgestikte canvas voorzak waarop een transferprint naar een origineel schillderij door Helma Roosenthaler         49,-     of 55,-   met bag in bag .

——————————————————-

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *