BAD EN STRANDTASSEN ZOMER COLLECTIE 2018

 

BAD EN STRAND TASSEN

Kleine ongevoerde strandtas , met ritssluiting en bedrukt met transferprint van een origineel schilderij door Helma Roosenthaler                   17,50

Eenvoudige shopperbag in ongevoerd doorzichtig  plastic met staaldraad .      Voorzak in canvas en bedrukt met een transferprint naar een origineel schilderij door Helma Roosenthaler           22,50                                                               lusje voor bag in bag

Versterkte ongevoerde plastic shopperbag met canvas bodem en afsluitbare opgestikte canvas voorzak waarop een transferprint naar een origineel schilderij van Helma Roosenthaler              29,-

 

 

 

Canvas shopper geheel gevoerd , stevige bodem en opgestikte voorzak met transferprint van een origineel schilderij door Helma Roosenthaler.    29.

 

Diepe gevoerde canvas badtas met stevige bodem voorzien van opgestikte canvas voorzak waarop een transferprint van een origineel schilderij door Helma Roosenthaler      49,-       of  55,- met bag in bag                                              lusje voor bag in bag

Marine /wit gestreepte canvas strandtas met waterdichte canvas bodem en voering . Op gestikte canvas voor zak waarop een transfer print naar een origineel schilderij van Helma Roosenthaler .  Met koord of canvas hengsels en lusje voor bag in bag .   49,-

Marine /wit gestreepte canvas badtas met waterdichte canvas voering en bodum . Koord of canvas hengsels en lusje voor bag in bag .   Opgestikte canvas voor zak waarop een transfer print naar een origineel schilderij van Helma Roosenthaler .      49,-

Ongevoerde  sporttas in waterafstotend vinyl met binnenzak voorzien van ritssluiting . Schouderband en hand hengsel opzij . Opgestikte  canvas voorzak waarop een transfer print naar een origineel schilderij van Helma Roosenthaler     29,-

Sportieve ongevoerde shopper bag in water afstotend vinyl met bag in bag voorzien van ritssluitng . Opgestikte canvas voor zak waarop een transfer print naar een origineel schilderij van Helma Roosenthaler .   35,-

STOKBROOD TAS

Jute stokbrood tas met canvas bodem . Met op gestikte canvas voor zak waarop een transfer print naar een origineel schilderij van Helma Roosenthaler .   25,-

SHOPPER /PICK-NICK TAS

Linnen shopper bag met stevige voering en zakken voor vier flessen.  Stevige hengsels en op gestikte canvas voor zak waarop een transfer print naar een origineel schilderij van Helma Roosenthaler .    35,-

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *